Hulp via

HSP praktijk helpt op verschillende manieren

Omdat wij begrijpen dat niet iedereen hetzelfde zoekt, hebben wij verschillende manieren waarop je met ons in contact kan komen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om op een van onze locaties af te spreken. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om hulp te bieden via Skype en de telefoon

In onze praktijk

Ongeveer 5-8 sessies. Je kunt kiezen voor een van onze locaties in de regio Arnhem-Nijmegen of Best (bij Eindhoven). Sessies duren 60 minuten (verlengen kan). Samen kijken we wie je bent, waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Onze therapeuten werken cliëntgericht, dat wil zeggen dat jij centraal staat en de therapie op jou wordt aangepast. Hierbij kan er o.a. gebruik gemaakt worden van inzichtgevende therapie, Mindfulness, cognitieve therapie, gedragstherapie of verwerkingstherapie.

Skype

Sessies duren 30 minuten (langer is mogelijk). Je spreekt steeds een of meerdere gesprekken af met de therapeut van jouw keuze. Samen kijk je naar de geschikte momenten.

Telefonische therapie

Sessies mogelijk vanaf 15 minuten (langer is mogelijk). Je spreekt steeds een of meerdere gesprekken af met de therapeut van jouw keuze. Samen kijk je naar de geschikte momenten.